Garden of Eden
Praktisch

Praktisch

In de Garden of Eden willen we een hele maand lang een #GOE feest beleven. Goeie afspraken maken ook goeie vrienden en daarom hebben we een aantal richtlijnen die voor iedereen belangrijk zijn!

Verboden voorwerpen

De volgende voorwerpen zijn verboden op de eventweide: dieren (met uitzondering van blindengeleidehonden), eigen eten en drinken, spuitbussen, drugs, glas, blikjes, plastieken flessen, wapens, vlaggen van voetbalclubs, stokken,  wandelstokken (medische krukken en hulpmiddelen uitgezonderd), spandoeken, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, slag-, steek-, vuur- of stootwapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen worden aangewend, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid of welzijn van de bezoekers negatief kunnen be├»nvloeden, verstuivers, vuurwerk, vloeistoffen, fakkels, en eender welk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd.
 

                                                                             

Decoratie

We besteden als organisatie veel moeite en mankracht in het omtoveren van de site tot een heus aards paradijs. Wij vragen aan iedere bezoeker om daar respect voor te hebben. Vernieling van de decoratie zal leiden tot de verwijdering van het terrein. Toegang zal daarenboven geweigerd kunnen worden tijdens de rest van de openingsperiode. De organisatie behoudt het recht om een klacht in te dienen.
 

                                                                              

Milieu

We willen speciaal de aandacht vestigen op het omgaan met afval in de Garden of Eden. Daarom vragen we ook aan alle bezoekers om hun steentje bij te dragen om de eventweide zo proper mogelijk te houden. Daarom worden de punten waar je afval kwijt kan ook duidelijk aangegeven. Gelieve hier dan ook gebruik van te maken en je afval correct te deponeren.


                                                                              

Zero tolerance drugsbeleid

In de Garden of Eden hanteren we een absoluut zero tolerance beleid met betrekking tot drugs!
Het is verboden om op de eventweide drugs te gebruiken, te verhandelen en/ of te bezitten. Bij constatering hiervan zal je worden verwijderd. Hier wordt dan ook streng op toegezien en in voorkomende gevallen worden deze overgedragen aan de politie.  

Aanwijzingen en instructies van het (beveiligings) personeel dienen direct opgevolgd te worden. Bij verdenking of op het hebben van verboden of gevaarlijke wapens kan de beveiliging je staande houden.
 

                                                                                                                                                            

Veiligheid

Veiligheid is voor Veaudeville een prioriteit. De organisatie werkt nauw samen met de Federale Politie die instaat voor de veiligheid van de bezoekers en de buurtbewoners gedurende heel de periode.

Praktisch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x